De Kinder Winterjas Mode van de Winter van 2020 2021

De Kinder Winterjas Mode van de Winter van 2020 2021

 

De winter staat voor de deur, maar welke kinder winterjas gaan we veel zien deze winter? In de kleding gaan we duurzaamheid terugzien. Het milieu is een onderwerp dat zich nu ook in de kinderfashion worstelt. Iedereen was al bezig met het klimaat en het hergebruiken van materialen. Ook zal vrijheid een rol gaan spelen, dragen waar jij je goed bij voelt. Zoals comfortabele jassen die niet strak zitten en gemaakt zijn van fijn aanvoelende stoffen.

 

De Look

 

Wat gaan we terugzien? De kleuren zullen heel natuurlijk zijn, zoals blauw, grijs, zwart en veel aardetinten zoals kaki en camel. Een vintage look sluit natuurlijk ook aan op duurzaamheid, denk aan fletse kleuren en bijvoorbeeld geruite stoffen. Ook zal het dragen van jassen met grote logo’s en opdrukken helemaal in zijn. Iets wat we in de jaren 70 ook veel zagen. Maar het dragen van jassen met felle kleuren past natuurlijk ook in de 70’s look. Het gaat er om wat jij leuk en lekker vindt. Een jongens winterjas beschrijft zich deze winter het beste als een mix van streetwear en sportswear. De bondkraag ontbreekt deze winter ook niet. De thema’s overleven en galaxy komen ook tot leven in de kinderfashion, denk aan camouflageprints, holografische stoffen en ruimte en heelal prints. De stoffen corduroy en velours worden deze winter vaak gebruikt in combinatie met een nette look die jouw jongen een echt heertje maken.

 

Zijn wie jij wilt zijn

 

Laat je kind zijn wie hij of zij wilt zijn. Het mixen van bovengenoemde stijlen is geen probleem dit winterseizoen. Laat zien waar jij voor staat en wat jij wilt uitstralen. Ook kinderen worden steeds bewuster van wat er speelt in de wereld. Ga lekker shoppen met jouw kids en laat ze zich uitleven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *